The Shadow Circle

Escape from the black dragon

(between sessions)

I gemmer jer i ly af bjerget mørke bag dets yderste vægge ligesom dragen flyver forbi hvor i løb udenfor. I lang tid hører i vingeslagene fra det store væsen, som om hun ved hvor i gemmer jer. Dværgen som i tog med ud fra fæstningen begynder at lede lidt inde i mørket efter noget tid kalder han på jer og beder jer følge med ham.

Trods at I ikke kender ham og ikke ved om i kan stole på ham, står i mellem valget drage og mulig forræderisk dværg. I følger dværgen, da I mener at det er det mindst farlige af de 2 valg. Hvis I bliver i hulen ved i at enten vil Zentharim patruljer, Halrim eller dragen med tiden finde jer.

Ned i mørket drager han med jer i hælene, lyden af tunge vingeslag forstummer langsomt som i kommer dybere ind i bjergets indre. Efter en rum tid udvider tunnelen sig en smule til en lille hule, her stopper i op og hviler. Mens i hviler lægger i mærke til at dværgen ber sine bønner til Moradin og en sær varme fylder hulen mens han beder.

Da I er færdige med at hvile knæler Moradin tilbered på et knæ ved siden af Ronalds krop, hans ene hånd spreder noget sten støv ud over hans ansigt hvorefter hans ene tykke pegefinger begynder at tegne nogle runer i støvet mens han sagte messer. Gulvet af sten under Ronalds krop begynder at synke sagte så hans krop langstom forsvinder ned i stenet. Halvvejs stopper det og et sagte blåt skær omhyller Ronalds krop som langsomt skifter til et rødligt ildskær. Pludseligt slår Ronald øjnene op og hans øjne gløder som kul i en brændeovn.

Dværgen sukker dybt med en tilfreds undertone mens han rejser sig og smiler ned til Ronald og bevæger sig over til Seranyllas side. Han står ved hende og kigger meget eftertænktsomt ned på hende, I kan se på hans ansigt at han diskuterer med sig selv hvorefter han ryster på hovedet og går fra hendes side. Han leder jer dybere og dybere ind i bjergets mørke og i er ved at miste al sans af tid, I kan ikke fornemme om det er nat eller dag eller hvor mange dage eller timer der er gået siden i forlod bjergets yder vægge.

Han begynder at udspørger jer om Seranylla mens han leder jer videre, det lader til han har sine tvivl omkring hendes person, i gætter på det er hendes race der gør ham urolig. Efter noget tid får I ham overbevist om at i ikke har oplevet noget ondt i hende, hvorefter han tilbringer noget tid dybt i bønner. Da han endelig knæler ved hendes side er det uden bekymring i ansigtet eller stemmen, hans ene hånd fisker hendes hellige symbol op på hendes bryst. (har man point i religion, kan man genkende Elistrae’s symbol, en good aligned drow gudinde.).

Mens Moradin præsten messer og skriver runer i sten støv, synker Seranyllas krop også langsomt ned i stenet mens hun omsluttes af et blegt hvidt lys. Over hendes ansigt danser små stjerner og det er som om hendes krop oplyses af månelys. Seranylla slår ligeledes sine øjne op og i et split sekund er de helt sorte med små stjerner glimtende , inden de vender tilbage til deres helt normale farve.

Da alle er vågne og ved godt helbred, fortæller Moradin præsten at han har fornemmet at noget divination magi, som om nogen har forsøgt at lokalisere jer, om det er lykkedes ved han ikke. Men eftersom der var både præster og troldmænd i den Zentharim fæstning er det nemt at gætte hvem det kunne være der forsøgte at finde jer. Han fortæller at de tunneller han har fundet kan lede ham og jer tilbage til hans hjemby Sundabar hvis man navigerer dem korrekt. Han fortæller også at disse divinations forsøg gør ham lidt bekymret over at lede jer til Sundabar, det sidste han har lyst til er at bringe Zentharims til Sundabar.

Han mener dog at nogle andre tunneler hernede vil kunne føre dem tilbage til overflade. Han beklager at måtte vise dem døren på denne måde, men han tør ik risikere uskyldige liv i Sundabar.

Han giver jer nogle kyndige instrukser i at finde frem gennem tunnellerne og forsikrer at hvis de nogensinde er i nærheden af Sundabar vil han altid gøre hvad han kan for at hjælpe, så længe det ikke bringer Sundabar i fare. Han fortæller jer at hvis i tegner Moradins tegn i jorden indenfor 2 kilometer af Sundabar og siger præstens navn vil han høre jer som stod i lige ved siden af ham. Han vil ydermere vide hvilket verdens retning Moradins tegn i jorden befinder sig så han vil ku opsøge jer der umiddelbart efter.

Han fremkalder noget mad til jer gennem bønner til Moradin, så i har til jeres rejse. Jeres veje skilles da i er færdige med at hvile og tale sammen, i fortsætter efter hans instrukser videre ned i mørket, videre ned i jordens indre…

(next session begins)

Comments

Bahne Bahne

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.