Shieldsister Sera

Sera is a young ravenblack haired woman, strongwilled and determinded to defend her fellow members of the Shadow Circle.

Description:

Warrior1

Sera is most comfortable in the frontline of a fight, standing with her shield raised against what ever threatens her friends. You can normally find her in her formfitted and own created halfplate and fine chainmesh. She wields whatever weapon she has, but certainly prefers the blade above all else.

Her ravendark locks of hair, flows freely from her head, and surrounds her petite and exquisite face, yet without any scars to mark her, aside from a nick at the top of her nose. Her green eyes glows like emeralds deflecting the early dawn rays of the sun, and though they are capable of much fury, they normally shine with mild humor and friendship.

Bio:

Baggrund

Det er svært for mig at koncentrerer mig, selv nu hvor jeg sidder stille ved lejr bålet og skriver i denne min journal, i et forsøg på at samle de mange tråde som er jeg. Hvem er jeg?

Et simpelt svar for nogen, men ej for mig. Havde du spurgt mig dette for blot en nymåne siden, ville svaret have været simpelt. I dag, er det langt fra det.

Jeg er Sera, en kvinde på blot tyve somre som har gjort tjeneste som Kaptajn i Grev Blackmoors garde. Mit arbejde var indtil for kort tid siden, at sikre Blackmoor dalen og dens indbyggere mod trusler. Men så mødte jeg en ejendommelig gruppe af rejsende. Allerede før jeg så deres ansigter, var det som om jeg genkendte dem, og det samme med dem. De var ankommet til Dalen i søgen på en af deres Riddere, samt at undersøge Dalen og grevdommens status. På min herres befaling, tilbød jeg dem min støtte og før jeg vidste af det, var jeg trukket ind i et spind af ondskab. I midten af dette sad Grev Blackmoor og hans familie. Der var ikke andet valg end at hjælpe de rejsende.
Vores rejse, skønt kort, var begivenhedsrig og sluttelige endte den med en kamp hvis lige jeg aldrig har opleveet i midten af Blackwaelde skoven, hvor de rejsendes anfører og jeg udførte et ritual der ville rense dalen for dens ondskab. Men det var ikke alt det gjorde, åh nej, slet slet ikke alt.

Da ritualet endte, blev vi alle opslugt af en alt fortærende ild. Den brændte mig i mit sind, og det var som jeg gennemgik mange andres liv og før jeg ved af det, stod jeg i et mørk og grufuldt sted, omringet af de rejsende, som dog små forandringer lignede dem som jeg mødte sidst. De var de samme, og alligevel ikke.

Jeg genkendte dem for jeg havde set dem igennem andre øjne, andre øjne som har været venner med dem i mange år. De kender mig som Sade, de kender mig som Seranylla og nu kender de mig som Sera.

Jeg er Sade, en tidligere slave og tjener af en mørk orden af soldater, i et land som er mig fjernt og alligevel ikke. Jeg er sort elveren Seranylla Sunburn, datter af et adeligt hus i den dybe undergrund af verdenen, kriger og spellweaver og tilbeder af Eilistraae. Jeg er mange….og jeg er forvirret.

Hvem er jeg?
Jeg er Sera, skjoldsøster til mine frænder af Skyggecirklen, og jeg ved at min søgen først nu er begyndt, eller bør jeg sige, den igen nu kan fortsætte.

Shieldsister Sera

The Shadow Circle Bahne Anerzee